Перлите на Егейска Турция с полет от София

Otium Senses Very Chic Hotel
Описание на хотела

Very Chic Hotel – в него ще намерите персонализиран подход за комфорт и удовлетворение на гостите, търсещ истинското спокойствие. Ресторант, управляван от опитни готвачи, открояващ се със своите гурме вкусове. Хотелът е подходящ за тези, които желаят почивка в пълна хармония с природата.


Мeстоположение


Хотелът се намира в уникално красивия залив Гюмбет, на площ от 11 000 м2, на широката 90 метра обществена плажна ивица на брега на морето.

Намира се на 39 км от международното летище Милас-Бодрум, на 4,9 км от центъра на Бодрум и на 270 м от Гюмбет, който е известен с улица Бар.

Хотел

Разположен в един от оживените заливи на Бодрум, той не се влияе от ветровете в по-голямата част на годината. По този начин наличието на море, което може да се използва през целия ден през всеки месец от сезона, е изключителната характеристика на Very Chic Hotel.

Very Chic Hotel, който е насочен към персонализиран подход за комфорт и удовлетворение на гостите търсещ истинското спокойствие и ресторант, управляван от опитни готвачи, открояващ се със своите гурме вкусове. Хотелът е подходящ за тези, които желаят почивка в пълна хармония с природата.


Стаи


Стандартна стая (18 m2) Максимално настаняване 2 pax.


В стаите: достъп до интернет, директен телефон, LCD телевизор, балкон, мини бар, сешоар, чайник и комплект за чай и кафе, климатик (сплит климатична система), плажна кърпа (с депозит)


Deluxe suite (40 m2) Максимално настаняване 3 pax.


Ресторанти и барове и ALL INCLUSIVE концепция


A la Carte All Inclusive е концепцията на хотела.

“Big Master Kitchen & Co.” Very Chic Hotel Food & Beverage – нова тенденция и внимателно подготвено кулинарно изкуство. Уникален ALL INCLUSIVE с метода “A la Minute / Show Cooking” – приготвяне на храната пред гостите. Можеда се опита от всички вкусове, като гостите опитват пресни ястия, преди да направят своя избор. Блюдата от топлия бюфет, се приготвят пред очите на гостите и се представят от готвачите по педантичен и професионален начин.
Smith & Chai Co. – симит магазин и сладкарница. Това не е просто сладкарница, а работилница за зашеметяващи вкуснотии. Между 17:00-18:00 се предлагат закуски като гевреци, Su Böreği, Kol Böreği, сладолед. Това е място, където се правят презентации.
Social Bar – бар при басейна.
The Millioanires Beach Club: Това е клуб на плажа. Това е клуб със специални Frozen коктейли, кът за наргиле и DJ изпълнения. Извън концепцията ALa Cart All inclusive.


Безплатни услуги, достъпни в Very Chic Hotel: външен басейн, турска баня (без масаж) и сауна, тенис на маса, мини футбол, фитнес, плажен волейбол.Услуги, достъпни срещу заплащане в Very Chic Hotel: пране, масаж, турска баня, пяна за масаж и фризьорски салон, водни спортове, телефон – факс услуги, The Millionaires Beach Club, частна зона за слънчеви бани на плажа, курс по гмуркане, игрална зала, фотограф, Hookah Corner (The Millionaires Beach Club), заседателна зала за 40 човека.


Спорт и развлечения

Фитнес център с 2 бягащи пътеки, 2 велосипеда и др.

Анимация, партита край басейна, нощни танцови шоута, игри в басейна, йога, пилатес, аеробика, водна гимнастика, плажен волейбол, водна топка, мини футбол, фитнес, Има различни дейности като курсове за гмуркане, боча, немоторизирани водни спортове.
ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:


Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелства и др.- без предварително уведомяване.