За нас

Туристическа агенция "Евро – Варна" е основана през 1992 г. и е съучредител на Варненската Асоциация на Туристическите Агенции (ВАсТА), член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции (БАТА) и Варненската Туристическа Камара.

Притежава лиценз за туроператорска дейност с № 00369 и лиценз за туристически агент с № 00370, както и валидна застраховка за отговорност на туроператора.

През дългия период на своето функциониране "Евро – Варна" се е фокусирала и специализирала в обслужването и партнирането с компании от Близкия изток и Персийския залив и към днешна дата е единствената туроператорска фирма – експерт в обслужването на тези специфични пазарни сегменти. През дългите години на своята дейност от своето учредяване досега туристическа агенция.

Ние си партнираме само с доказани партньори в бранша, с което гарантираме качество и сигурност в подбора и предлагането на туристически услуги. Опитният ни екипът е съставен от висококвалифицирани кадри, които ще Ви насочат към най-подходящото предложение според Вашите очаквания.

 Скъпи приятели,

 

Всички ние, от екипа на туристическа агенция "Евро – Варна" ,

ще се радваме да Ви спечелим за свой доверен партньор и установим дългогодишно сътрудничество.
А на нашите бъдещи клиенти бихме казали:
"Доверете ни се и ще направим ваканцията Ви незабравима!"

 

Джани Шарков

Управител

 

 

 


 

За Ваше удобство при разглеждането на офертите от нашия сайт може да откриете на началната страница горещо препоръчаните ни ТОП предложения, както и лесна навигация по дестинации, транспорт и период.

В актуални предложения присъстват изгодни оферти на ексклузивни цени, последни места и подбрани дестинации.

 

За да изненадате Вашите близки и приятели предлагаме подаръчни ваучери.

Свържете се с нас на посочените контакти за повече информация.