Почивка в адриатическа Албания 2024

MEL HOLIDAY HOTEL
Описание на хотела

Местоположение


Mel Holiday Hotel се намира в района на Mali I Robit, Kavaje - на 15 км от центъра на град Дуръс и на 35 км от международното летище в Тирана. Разположен близо до Адреатическо море, със собствен частен плаж, предлага привилегировани възможности за тези, които желаят да изживеят уникална почивка с всички цветове и шансове на природата.


Хотел


Mel Holiday Hotel се намира в района на Mali I Robit, Kavaje - на 15 км от центъра на град Дуръс и на 35 км от международното летище в Тирана. Разположен близо до Адриатическо море, със собствен частен плаж, предлага привилегировани възможности за тези, които желаят да изживеят уникална почивка с всички цветове и шансове на природата. Пясъчен, леко спускащ се плаж.


Стаи


Мел Холидей разполага с 90 стандартни стаи. Всички стаи са с изглед към морето или към суша и са напълно оборудвани с: климатик, минибар, сейф, LCD телевизор, ключ-карта и сешоар.


Ресторанти и барове


Хотелът разполага с 1 All inclusive ресторант. Закуска (7.30-10.00), обяд (13.00-15.00), леки закуски (16.30-17.30), вечеря (19.00-21.00) на бюфет в ресторанта; безалкохолни и местни алкохолни напитки в посочения бар (10.00-22.00ч.); албанска и интернационална кухня, детски столчета за хранене, 2 бара: до плаж и басейн


Развлечения и дейности


Хотелът разполага с 1 открит басейн за възрастни и обособена част за деца.


 Безплатни чадъри и шезлонги на басейна.


Безплатен безжичен интернет във фоайето